15% rabat på alle vores service til nye kunder Ring i dag 47 47 47 49

Spar penge på brændstof ved at forbedre dit køretøjs brændstoføkonomi

Posted In: Bil liv

Det er en forfærdelig tid for gaspriserne at stige. Folk er ved at komme sig efter pandemien, og mange mennesker har stadig ikke fundet arbejde. Selvom det går bedre med økonomien, påvirker inflationen mange. Du skal have så mange kilometer ud af en fuld tank med benzin, som du kan. Du har ikke råd til at tage til tankstationen ofte. AAA tilbyder nogle tips til, hvordan du forbedrer dit køretøjs brændstoføkonomi. York Dæk & Auto Service vil liste de bedste tips nedenfor.

Undgå trafik

Det er lettere sagt end gjort at undgå trafik, især hvis du kører i myldretiden. Tal med din chef om at tilpasse dine arbejdstider, så du arbejder efter en fleksibel tidsplan, der sætter dig på motorvejen før eller efter myldretiden. Køb også et hurtigt pas, hvis du navigerer over betalingsveje, så du ikke behøver at sætte farten ned og stoppe for at betale vejafgiften.

Undgå tomgang

Vidste du, at et minuts tomgang bruger mere gas end at genstarte din bil? Som sådan er det vigtigt, at du slukker motoren, mens du venter. Det kræver mindre gas at genstarte motoren, end det gør at stå i tomgang, så spar benzin eller diesel ved at slukke for din motor.

Tidstrafiklys

Juster din hastighed, så du kan time trafiklysene korrekt. Det, vi mener med at tidsindstille trafiklysene, er at køre i et tempo, der gør, at du kan ramme hvert lys, når det bliver grønt. Dette forhindrer dig i at skulle stoppe ved det røde lys og sidde i tomgang. Trafiksignaler er programmeret, så de kan tidsindstilles. Du skal bare finde ud af, hvilken hastighed du skal køre med.

Undgå flere stop

En af de værste ting for dit køretøjs brændstoføkonomi er en dag fyldt med ærinder, der kræver korte stop over hele byen. Dette bruger overskydende benzin. Planlæg dine ærinder, så du gør færre stop. Hvis du kan, skal du parkere din bil bekvemt og gå til dine mange ærinder, så du ikke kører din bil.

Cruise Control det

Endelig forbedrer kørsel med konstant hastighed dit køretøjs brændstoføkonomi. At køre langsommere forbedrer også dit køretøjs brændstoføkonomi. Indstil derfor din fartpilot på en rimelig hastighed for at få flere kilometer ud af en fuld tank. Husk også, jo langsommere du kører, jo mindre benzin bruger du.

Et ekstra tip er, at du bør holde din bil vedligeholdt, for at motoren kan køre så effektivt som muligt. Fixcar kan hjælpe med det. Lav en serviceaftale i dag.

Skrevet af admin/REDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *