15% rabat på alle vores service til nye kunder Ring i dag 47 47 47 49

Ris & Ros

Se hvad vores kunder har og sige om os!

Som altid rigtig god service til tilbagekaldelsen, og en del service også udført på samme tid. Jeg skulle bare have skiftet dæk ( vinter til sommer ) - meget hurtigt. god service, jeg var ude på 1,5 time. Godt arbejde endnu en gang var min Fiat i stand til at få dækkene
Niels Erik
Dette værksted var fantastisk! Super nemt og uden pres..
Ahmed Badur
Venlig, problemfri til konkurrencedygtige priser. Venligt personale med god service. Gode ​​mennesker.
Jannie
Fantastisk service, gode priser, hurtig, venlig, troværdig, ærlig og yderst hjælpsom. Jeg vil vende tilbage, da jeg kæmper for at finde en mekaniker, som jeg faktisk stoler på, men jeg gik afsted med min bil og følte, at de virkelig kunne det, der skulle ordnes, og forsøgte ikke at sælge mig mere og var helt ærlige. Det var så forfriskende og trøstende!
Charlotte, Tilst
Jeg havde en brugt bil eftersyn på et køretøj, jeg forventede at købe. Jeg var imponeret over, hvor komplet inspektionen var. Jeg stolede på Fixcar til inspektionen i det omfang, at jeg købte køretøjet udelukkende baseret på hans anbefaling.
Paul, Sabro
Fixcar er det eneste sted, jeg vil lave service på ubestemt tid. Dette er den anden bil, jeg har serviceret hos dem, og processen har været problemfri og problemfri begge gange. Cosmin var fantastisk og gjorde processen til en leg fra start til slut. Tak Ficxcar!
Michael Nielsen
Meget hjælpsom gennem hele processen. Viste mig mange muligheder (dem jeg aldrig selv tænkte på!) og lod mig beslutte selv, hvilke reparationer jeg havde brug for. De er fantastiske, tak og vi ses endnu engang!
Lone
I gør et godt stykke arbejde. Jeg afleverede bilen hos Fixcar. Jeg får altid god service og de bedste priser. Fortsæt det gode arbejde, mange hilsner fra Tommy
Tommy, Hammel

Skriv din mening om os

Skriv dine ønsker og hvad vi kan gør næste gang for du får en bedre oplevelse hos os!